Bătrân din Brașov bătut de nepotul său

Bătrân din Brașov bătut de nepotul său

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “violența în familie” și ”lovirea sau alte violențe”.

În fapt, la data de 22 august 2021, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 80 ani, din localitatea Sohodol, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către nepotul său, în vârstă de 54 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 22 august a.c., în jurul orei 11.30, bărbatul în vârstă de 80 ani, s-ar fi deplasat împreună cu sora sa, la domiciliul nepotului lor din din localitatea Sohodol, județul Brașov, iar pe fondul unor discuții contradictorii, acesta din urmă l-ar fi agresat fizic pe unchiul său.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordine de protecție provizorie, pe o perioadă de 5 zile, față de bărbatul în vârstă de 54 ani.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate