Bătaie între doi șoferi pe Transfăgărășan din cauza aglomerației. L-a luat pe capotă și a fugit VIDEO

Bătaie între doi șoferi pe Transfăgărășan din cauza aglomerației. L-a luat pe capotă și a fugit VIDEO

Nervii șoferilor au degenerat sâmbătă, 21 august, pe una dintre cele mai frumoase șosele din Europa, Transfăgărășan. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Buzău, aflat la volanul unui BMW, s-a luat la bătaie cu un şofer din Bihor.

Bătaia a început sâmbătă după-amiază, pe Transfăgărăşan, în momentul în care cei doi şoferi se aflau în coloană, pe urcare, traficul fiind foarte aglomerat.

Se pare că cearta ar fi început după ce un șofer a încercat să execute o depășire, din cauza aglomeraţiei. Întreaga șcenă a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Internet.

La un moment dat, unul dintre şoferi l-a luat pe celălalt pe capotă şi a fugit. Într-un clip video postat pe YouTube se poate observa cum unul dintre şoferi se află pe capota unei maşini, în timp ce o tânără ţipă.

Alte articole:   Producţia industrială a crescut ușor în primele patru luni ale anului față de aceeași perioadă a anului trecut, cu 0,2%

În scurt timp, maşina loveşte parapetul metalic de pe marginea drumului, bărbatul de pe capotă cade, iar şoferul accelerează puternic pe sensul de coborâre.

Potrivit poliţiştilor, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi distrugere.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate