“Basarabia, file din poveste”, între 23 și 27 martie, la Brașov. Programul evenimentelor

“Basarabia, file din poveste”, între 23 și 27 martie, la Brașov. Programul evenimentelor

Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov (ATB) organizează în luna martie un festival cultural de mare amploare intitulat „BASARABIA, FILE DIN POVESTE”.

ATB este o organizație non-guvernamentală care își propune să sprijine și să integreze elevii și studenții basarabeni în comunitatea brașoveană, promovând valorile academice și culturale specifice.

Festivalul „BASARABIA, FILE DIN POVESTE” va oferi locuitorilor Brașovului ocazia de a descoperi cultura și tradițiile basarabene timp de 5 zile.

Programul evenimentelor este următorul:

Ziua 1: 23 martie – Degustare de vinuri cu parteneri și sponsori;
Ziua 2: 24 martie – Miss Basarabia, cu participarea echipei Zebra Show;
Ziua 3: 25 martie – After Party la locația Aftăr Hours;
Ziua 4: 26 martie – Seara de film;
Ziua 5: 27 martie – Hora Unirii și expoziții de fotografii culturale.

Obiectivul asociației prin intermediul acestui festival este de a uni comunitatea basarabeană și de a sărbători cei 105 ani de la unirea Basarabiei cu România. De asemenea, organizatorii își doresc să atragă atenția asupra importanței istoriei celor două neamuri pentru noua generație.

Semnat de Marina Liușenco, membră PR, studentă în anul I la facultatea de Litere, și de Ilona Bostan, coordonator PR în cadrul Asociației Tinerilor Basarabeni din Brașov, studentă în anul III la facultatea de Drept.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate