Bărbatul bănuit de provocarea incendiului din Săcele a fost reţinut

Bărbatul bănuit de provocarea incendiului din Săcele a fost reţinut

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Săcele, bănuit că ar fi provocat un incendiu într-un imobil din municipiu, a fost reţinut pentru 24 ore, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Bărbatul bănuit că marţi, 9 noiembrie, a dat foc apartamentului iubitei sale din Săcele a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

“În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Maria Ivan.

Incendiul ar fi fost provocat marţi după-amiază şi, în urma acestuia, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Alte articole:   Comisia Europeană cere României să suspende autorizația a peste 45 de medicamente. Lista completă

Bărbatul ar fi recurs la acest gest din cauză că nu a suportat gândul că fosta lui soție încearcă să își refacă viața după divorțul de el. Jandarmii l-au prins pe incendiator și l-au transportat la poliție, pentru audieri.

https://newsbv.ro/2021/11/09/incendiu-in-sacele/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate