Bărbat reținut de polițiști pentru furt și înșelăciune

Bărbat reținut de polițiști pentru furt și înșelăciune

Polițiști din cadrul Secției 4 Brașov au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ,,furt” (2 acte materiale), ,,furt calificat” și ,,înșelăciune”.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 12 – 18 februarie 2020, un tânăr, în vârstă de 24 ani, din municipiul Brașov, ar fi beneficiat de curse în regim taxi, în diferite zone din municipiul Brașov, la finalul cărora nu a achitat contravaloarea acestora, sustrăgând, totodată, mai multe bunuri electronice din interiorul autoturismelor.

În baza probatoriului administrat în cauză, suspectul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, iar ulterior instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate