Bărbat din județul Brașov, reținut după ce a bătut două persoane

Bărbat din județul Brașov, reținut după ce a bătut două persoane

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au reținut un bărbat, pe care îl cercetează în prezent pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe, după ce acesta ar fi lovit două persoane.

Astfel, la data de 03 aprilie a.c., polițiștii au primit o sesizare, în care le era semnalat faptul că un bărbat, aflat în stare de ebrietate, ar fi lovit două persoane, cărora le-a creat o stare de temere.

Față de sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații, care au dus, la scurt timp, la identificarea prezumatului autor, dar şi la lămurirea stării de fapt.

Astfel, la aceeași dată, în jurul orei 12:30, în timp ce bărbatul, în vârstă de 37 ani, conducea un atelaj hipo pe o stradă, din localitatea Zărnești, a oprit în dreptul unui imobil, unde se se aflau cele două peroane – un bărbat și o femeie, pe care, fără provocare, le-a lovit cu pumnul.

Alte articole:   Noi reguli pentru statuile și icoanele care plâng. Ce spun autoritățile

După săvârșirea acestei agresiuni, bărbatul a trecut cu atelajul pe care îl conducea peste o bicicletă ce aparținea uneia dintre persoanele agresate fizic, continuându-și deplasarea.

După identificare, persoana bănuită a fost condusă la unitatea de poliție, iar în urma audierilor, dar și a materialului probator constituit, polițiștii au dispus reținerea și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Zărnești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsurile legale.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Temperaturi apropiate de normele perioadei şi ploi însemnate cantitativ, în următoarele două săptămâni

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

 

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate