Bărbat din Măieruș, reținut după ce și-a înjunghiat doi vecini

Bărbat din Măieruș, reținut după ce și-a înjunghiat doi vecini

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”tentativă la omor calificat și încăierare”.

Astfel, la data de 02 aprilie 2023, în jurul orei 00.30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza satului Arini, com. Măieruș, exista o stare conflictuală în desfășurare între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului iar, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la locuința unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitate, s-a iscat o încăierarea între șase bărbați.
Discuțiile dintre aceștia ar fi avut loc în curtea și în fața curții imobilului, acestea degenerând în acte de agresiune fizică, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri.

Trei persoane au fost rănite

În timpul conflictului, proprietarul imobilului, respectiv bărbatul de 40 ani, ar fi luat un cuțit din locuința sa și, profitând că zona era neiluminată, ar fi înjunghiat două dintre persoanele cu care se afla în conflict.
În urma încăierării produse, au rezultat trei victime, două dintre acestea suferind leziuni traumatice prin înjunghiere cu un corp tăietor-înțepător, de natură a le pune viața în pericol.

În baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirea infracțiunii de ”tentativă la omor calificat” față de bărbatul bănuit că ar fi aplicat victimelor mai multe lovituri cu un cuțit, iar față de toate cele șase persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”încăierare.
Primul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub delegarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate