Bărbat din Făgăraș, reținut după ce a furat o geantă dintr-o mașină

Bărbat din Făgăraș, reținut după ce a furat o geantă dintr-o mașină

Un bărbat, în vârstă  de 30 de ani, din Făgăraș a ajuns în arestul Poliției Brașov, după ce a furat o geantă în care se aflau mai multe bunuri.

Potrivit polițiștilor, făgărășeanul a fost identificat și reținut joi, după ce ar fi sustras din interiorul unui autoturism o geantă lăsată la vedere de către proprietar.

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată de către o femeie din localitatea Hoghiz, jud. Brașov cu privire la faptul că, din autoturism i-ar fi fost sustrasă o geantă cu mai multe bunuri de către o persoană necunoscută. Cu ocazia activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila, au identificat autorul faptei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 30 ani din mun. Făgăraș, jud. Brașov. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov“, potrivit reprezentanțiilor IPJ Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de “furt”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Alte articole:   Autostrada București – Brașov, cu un pas mai aproape de realizare. Indicatorii tehnico-economici pentru studiul de fezabilitate care vizează sectorul Cristian-Codlea, reavizaţi

Foto: arhiva/stiridecluj.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate