VIDEO Bărbat decedat după ce a căzut de la etajul al 5-lea

VIDEO Bărbat decedat după ce a căzut de la etajul al 5-lea

Inspectoratul pentru Situații de Urgenta Brașov a fost solicitat să intervină în cazul unei persoane căzute de la înălțime dintr-un imobil situat pe Bdul. Alexandru Vlahuță.

Victima este în stop cardio respirator, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

UPDATE

„În jurul orei 12.55, Poliția Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, că o persoană de sex masculin s-ar fi precipitat de la fereastra locuinței sale, situată la etajul 5 al imobilului de domiciliu din municipiul Brașov. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a declarat decesul persoanei. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la SJML Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, cms. Alina-Maria Ivan.

Alte articole:   4K sau FullHd? Android TV sau nu? Cum să alegi un smart-tv fără să te pierzi în marea de oferte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate