BAC 2020 sesiunea de toamnă: Primele rezultate vor fi afişate astăzi

BAC 2020 sesiunea de toamnă: Primele rezultate vor fi afişate astăzi

Rezultatele înregistrate la probele scrise ale examenului de Bacalaureat din sesiunea august – septembrie vor fi publicate astăzi, 2 septembrie, până la ora 12.00, pe site-ul edu.ro.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, tot astăzi, în intervalul orar 14.00 – 20.00, pot fi depuse contestaţiile.

Aceste pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Alte articole:   Obține gustul rețetelor tradiționale în bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD).

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor (3 – 4 septembrie), vor fi anunţate sâmbătă, 5 septembrie.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate