Avocatul Teodorescu, din nou în faţa instanţei. Fata lui va fi audiată

Avocatul Teodorescu, din nou în faţa instanţei. Fata lui va fi audiată
Victor Teodorescu

Avocatul Victor Teodorescu. Foto: Adevarul

Procesul crimei din Noua continua astazi cu un nou termen. Pana acum avocatul Victor Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia şi a negat că l-ar fi instigat pe Erwin Preşmereanu la omor. Bărbatul care a ucis-o la comandă pe soţia avocatului braşovean a fost condamnat la 16 ani şi 8 luni de închisoare.La pedeapsă se mai adaugă 2 ani pentru trafic de droguri.

Astazi Instanta va audia mai multi martori in acest dosar, printre care si partea vatamata, fiica avocatului. Potrivit procurorilor, Victor Teodorescu este acuzat de instigare la omor calificat. La sfarsitul lunii martie, cu premeditare si din interes material, l-a determinat pe Erwin Victor Presmereanu sa o ucida pe sotia sa.

Alte articole:   Partidele și persoanele care au intrat în competiția pentru Consiliul Județean Brașov

Scopul crimei a fost acela de a incasa prima de asigurare a femeii in valoare de 150.000 de euro. Presmereanu este acuzat de omor calificat, dupa ce, fiind instigat de Teodorescu, a mers la locuinta sotiei avocatului, careia i-a aplicat 40 de lovituri cu un cutit si un levier, cauzandu-i leziuni care i-au provocat decesul.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate