Avocatul cercetat pentru „act sexual cu un minor”, arestat pentru 30 de zile

Avocatul cercetat pentru „act sexual cu un minor”, arestat pentru 30 de zile

Avocatul din județul Brașov, reținut, joi, pentru 24 de ore, sub acuzația că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, a fost arestat preventiv.

Bărbatul, cercetat pentru „act sexual cu un minor” a fost arestat vineri, pentru 30 de zile. El ar fi avut o relație de mai multe luni cu o fată de 16 ani.

Potrivit Parchetului de pe langă Curtea de Apel Braşov, faptele de care este acuzat avocatul s-ar fi petrecut între decembrie 2020 și martie 2021. Acesta ar fi profitat de situaţia vulnerabilă prin care trecea fata de 16 ani şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea.

În cursul zilei de vineri, magistraţii Curții de Apel Braşov au acceptat propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Soluția pe scurt: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Cutea de Apel şi, în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 raportat la art. 223 alin. 2, art. 202 al. 1, 4 lit. e) Cod procedură penală, dispune arestarea preventiva a inculpatului Crişan Radu-Ciprian, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „act sexual cu un minor”, prevăzută de art. 220 alin. 1 şi 3 lit. b Cod penal, pentru 30 zile începând cu data de 4 iunie 2021 şi până la data 3 iulie 2021 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului.

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa Camerei de consiliu, astăzi, 4 iunie 2021, ora 17.30. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  3/2021  04.06.2021”,  se arată în decizia Curții de Apel Brașov.

Procurorii nu au precizat numele avocatului urmărit penal.

Alte articole:   Bărbat din Tărlungeni, arestat pentru infracțiuni rutiere
https://newsbv.ro/2021/06/03/un-avocat-a-fost-reinut-pentru-ca-a-facut-sex-cu-o-minora/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate