Autobuzele RAT vor circula și la Zărnești din 7 iulie

Autobuzele RAT vor circula și la Zărnești din 7 iulie

Autobuzele RAT vor circula și pe ruta Brașov-Zărnești, Zărnești-Brașov, din 7 iulie.

În urma discuţiilor cu reprezentanţii Asociaţiei Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Braşov şi cu reprezentanţii S.C. RATBV S.A., desfăşurate în această dimineaţă, atât la sediul Consiliului Judeţean Braşov, cât şi la sediul RATBV SA, am stabilit procedurile operaţionale în vederea asigurării transportului optim pe ruta Zărneşti-Braşov, funcţional în zona metropolitană a judeţului Braşov.

Începând de vineri, 07.07.2023, transportul metropolitan va fi funcţional, drept urmare, am convocat o şedinţă extraordinară de îndată a Consiliului Local Zărneşti, astăzi, ora 14.00, în vederea finalizării şi adoptării documentelor necesare.

Având speranţa că această colaborare va aduce un progres în ceea ce priveşte mobilitatea la nivelul oraşului Zărneşti, menţionăm că transportul din oraşul nostru spre Braşov va fi operat cu curse regulate şi cu cele mai moderne mijloace de transport din flota existentă în cadrul S.C. RATBV S.A. Programul curselor va fi afişat în cursul zilei, de astăzi, pe site-ul Primăriei Oraşului Zărneşti, a spus primarul orașului Zărnești, Alexandru Igrișan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Zona aflată sub cod roşu de caniculă se extinde luni şi marţi. Cod portocaliu în Brașov

Anunţuri mică publicitate