Atletism: Gabriel Boga, două medalii de bronz la Campionatele Universitare de la Bacău

Atletism: Gabriel Boga, două medalii de bronz la Campionatele Universitare de la Bacău

Gabriel BogaVești bune în continuare de la Bacău, unde în perioada 24 – 25 ianuarie 2015 a avut loc prima etapă a Campionatelor Naţionale Universitare de Atletism Indoor.

Din partea CSU Brașov nostru a participat atletul Gabriel Boga, pregătit de către antrenoarea Margareta Barbu. Duminică nu a fost deloc o zi uşoară pentru Gabriel, el fiind nevoit să participe la două probe diferite, care s-au desfăşurat la un interval de timp destul de mic una faţă de cealaltă.

Ela reușit să îşi etaleze valoarea şi să se întoarcă acasă cu două medalii de bronz! La Proba de 800 de metri individual, Gabriel s-a arătat hotărât să se depăşească pe sine, reuşind să se claseze pe Locul III! Apoi, la numai o oră şi jumătate, el se pregătea deja să ia startul pentru cea de-a doua probă, proba de Ştafetă 4 x 4oo m (Lazar Radu, Boga Gabriel, Andrei Dragos si Vlaicu Daniel)! Nici de data aceasta nu s-a lăsat mai prejos, cucerind încă o dată medalia de bronz!

Alte articole:   Reguli noi de colectare a ambalajelor în zonele turistice

Pe 31 Ianuarie urmează să se desfăşoare Grand Prix-ul la Bucureşti, cea de-a doua Etapă de Campionat, pentru care Gabriel se va pregăti intens întreaga săptămână.  Să sperăm că şi de acolo se va întoarce numai cu veşti bune !

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate