Ateliere de animație pentru micii artiști, la Casa Sfatului

Ateliere de animație pentru micii artiști, la Casa Sfatului

Casa Sfatului a pregătit două ateliere de animație pentru micii artiști, care vor descoperi atât omulețul Gopo, cât și povestea maestrului Ion Popescu-Gopo.

Muzeul Județean de Istorie Brașov anunță că expoziția „Scurtă istorie despre GOPO” va rămâne la Casa Sfatului până în iunie 2024!

Și surprizele plăcute continuă, căci sâmbătă, 20 ianuarie, inspirați de personalitatea și activitatea lui Ion Popescu Gopo și având ca suport expoziția din Casa Sfatului, am pregătit două ateliere de animație pentru micii artiști!

„Scurte istorii animate” este un atelier de animație stop-motion, la care copiii vor descoperi atât omulețul Gopo, cât și povestea maestrului Ion Popescu-Gopo, prin tehnica de animație cut-out și, la rândul lor, vor da viață celebrului personaj, în propria poveste!

Alte articole:   FOTO Fundația Conservation Carpathia a deschis Centrul de vizitare „Casa Castorului” în comuna Rucăr

Având experiența a zeci de ateliere de animație pentru copii și adulți în cadrul unor evenimente și proiecte de profil importante (Festivalul de Film de Animație Anim’est, TIFF, Animation Worksheep), dar și ca profesor la UNATC „I.L.Caragiale” din București, Ion Arama, grafician, regizor și scenarist, va fi trainerul acestor ateliere dedicate lui Gopo!

Atelierele se vor desfășura sâmbătă, 20 ianuarie, la Casa Sfatului, de la 10:00 la 12:00 și de la 14:00 la 16:00, fiind recomandate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile!

Înscrierile se pot face printr-un mesaj pe pagina de Facebook, printr-un mail la marketing@brasovistorie.ro sau prin completarea formularului din comentarii.

Alte articole:   Încă o zi cu temperaturi extreme. Cod roşu de caniculă, în judeţul Braşov

Înscrierea este valabilă doar după primirea unui mesaj de confirmare.

Muzeul Județean de Istorie Brașov prelungește omagierea lui Ion Popescu Gopo și în februarie și martie, cu alte ateliere și evenimente dedicate moștenirii culturale GOPO!

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate