Redeschiderea Spitalului din Codlea: bla-bla-uri cu miticii de Bucureşti

Redeschiderea Spitalului din Codlea: bla-bla-uri cu miticii de Bucureşti

Spitalul Codlea. Foto: codlea-info

16.40 „Discuţiile sunt în toi şi vor continua şi zilele următoare“, notează ultimele informaţii Erwin Albu pe blogul său.

Din păcate, aşa cum ne aşteptam, faci o comisie ca să îngropi lucrurile…

Pe de altă parte, Erwin previzează faptul că miercuri, 28 septembrie, va avea loc un nou termen în cadrul procesului aflat pe rol împotriva Hotărârii de Guvern. Ar fi primul termen al derulării propriu-zise pe fond a procesului. „La propunerea mea, am hotărât, de comun acord, să cerem o amânare şi nejudecarea la această dată. În acest fel nici nu suntem puşi, noi codlenii, în situaţia de a renunţa prematur la proces, fără a cunoaşte rezultate concrete şi finale ale demersurilor de redeschidere“, spune Erwin.

Procedural, dar şi strategic, aici greşeşte, pentru că nu are rost să pui instanţa în aşteptare: cu ce dăuna urgentării redeschiderii Spitalului din Codlea o sentinţă favorabilă? Mai mult, Erwin renunţă în negocierele cu bucureştenii de un foarte mare atuu: posibilitatea de a avea o sentinţă favorabilă!

Din pcăate, această decizie a luat-o singur, fără să se consulte cu oamenii pe care i-a chemat de fiecare dată în stradă…

Alte articole:   Ia românească, un simbol al eleganței la nivel mondial (FOTO)

8.00 Mai ceva ca într-o piesă de teatru absurd, astăzi are loc un nou episod din telenovele redeschiderii Spitului din Codlea. După ce Guvernul a hotărât închiderea unităţii medciale, acum aceiaşi reprezentanţi ai Executivului caută „soluţii“ pentru rezolvarea problemei.

Protestele de stradă şi o hotărâre judecătorească stau la baza acestei schimbări de atitudine a Guvernului. Erwin Albu, cel care a stat la baza protestelor din Codlea, va fi prezent la discuţiile de la Bucureşti şi a promis că revine, după amiază, cu informaţii „la cald“.

Credeţi că se va rezolva problema? Când?

Cum ar tebuie sancţionaţi cei care au decis închiderea spitalului, iar acum se bat cu pumnul în piept că îl salvează?

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate