Arestat 30 de zile după ce a furat bunuri de 15.000 de lei dintr-un magazin!

Arestat 30 de zile după ce a furat bunuri de 15.000 de lei dintr-un magazin!

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că în noaptea de 12/13 aprilie 2022, o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în interiorul unei societăți comerciale, ce are punct de lucru pe DN1, în proximitatea localității Vlădeni din județul Brașov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 15.000 lei.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 57 ani din localitatea Prejmer, județul Brașov.

Astfel, la data de 15 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa bărbatului, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate