Aparatură pentru UPU de la Spitalul de Pediatrie, de la Ministerului Sănătății

Aparatură pentru UPU de la Spitalul de Pediatrie, de la Ministerului Sănătății

Dotarea cu aparatură medicală modernă a compartimentelor de primiri urgenţe de la spitalele regionale de pediatrie, care au fost preluate recent de Ministerul Sănătăţii, va fi finanţată de la bugetul de stat. Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, la Piteşti.

„Din această lună deja am preluat compartimentele de primiri urgenţe la finanţarea Ministerului Sănătăţii, este un lucru care a fost promis demult. Am preluat patru compartimente de primiri urgenţe de la spitalele de copii din Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Braşov la finanţarea din bugetul de stat. Până acum, ele erau finanţate din venituri proprii de la CNAS şi nu făceau faţă, iar acum ele sunt în mod egal tratate ca unităţile de primiri urgenţe de la spitalele judeţene. Ei primesc acum şi salariile, şi medicamentele, şi materialele de la bugetul de stat. (…) Pentru dotări, pentru aparate de anestezie, monitoare, achiziţia se va face prin Ministerul Sănătăţii, prin licitaţie naţională”, a spus Raed Arafat, cutat de Agerpres.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Unul dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, adus în ţară

Anunţuri mică publicitate