Anuțoiu va fi președinte ALDE Brașov până după prezidențiale. Grapă, în expectativă

Anuțoiu va fi președinte ALDE Brașov până după prezidențiale. Grapă, în expectativă

Cei mai mulți membri ALDE Brașov sunt bulversați: plecarea de la guvernare decisă de Călin Popescu Tăriceanu, probabil supărat că PSD nu l-a mai susținut în cursa prezidențială, a fost dublată de hotărârea de a se alia cu un alt PSD, Pro România, dar mai mic… De aici, scindarea partidului, parlamentari care au plecat din ALDE, partid care a rămas fără grupuri parlamentar și care, din acest motiv, nu va avea reprezentanți nici în secțiile de votare!

La Brașov, Călin Popescu Tăriceanu a ales să își dea întâlniri de taină cu câțiva lideri locali într-un bar, chestiune penibilă, pentru că omul a venit să îl debarce pe liderul filialei, senatorul Daniel Zamfir, pe care îl acuză că a dezertat la PSD. Caraghioslâcul situației e dat de faptul că aliatul lui Tăriceanu, Ponta, negociază intrarea la guvernare condiționată de susținerea lui pentru postul de comisar european. Adică, Tăricenau ajunge să fie băgat la guvernare în lesa pe care o ține Ponta…

Alte articole:   Concerte la Biserica Neagră din Brașov, în perioada 29 mai- 2 iunie

Bursa zvonurilor la Brașov, cu ce se întâmplă în ALDE, continuă: ultima bârfă este că fostul senator (PSD, PNL, UNPR, PMP) ar fi scos la încălzire să preia filiala, propunere lansată de fostul lider PNL și președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu.

Contactat de newsbv.ro, Sebastian Grapă a declarat că totul este o bârfă: „Încă nu sunt membru ALDE, nu este nimic oficial la ALDE, iar din câte știu, Ionică Anuțoiu va conduce filiala până după alegerile prezidențiale”.

Pe de altă parte, încă președintele ALDE Brașov, Daniel Zamfir, are o întțlnire la această oră membrii care îl susțin. Acesta spune că este conștient că în câteva zile conducerea organizației va fi dizolvată, iar el va fi dat afară din partid și Anuțoiu numit interimar cu patalama la mână.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate