ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

SC ENGIE ROMANIA SA, titular al proiectului INLOCUIRE RETEA DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE, SUBTRAVERSARE PARAU NECADASTRAT, STRADA BISERICII SI SUPRATRAVERSARE PARAU NECDASTRAT STRADA PRUNDULUI, SAT LUTA, LOCALITATEA BECLEAN, JUD. BRASOV anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare ”continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare”, pentru proiectul INLOCUIRE RETEA DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE, SUBTRAVERSARE PARAU NECADASTRAT, STRADA BISERICII SI SUPRATRAVERSARE PARAU NECDASTRAT STRADA PRUNDULUI, propus a fi amplasat in SAT LUTA, LOCALITATEA BECLEAN, JUD. BRASOV .

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agentia pentru Protectia Mediului Brasov, Str. Politehnicii,nr. 3, in zilele de luni-joi intre orele 8-16:00 si vineri intre 8-14, precum și la următoarea adresă de internet http://apmbv.anpm.ro/ .

Alte articole:   Trei rețete rapide de spaghetti din sudul Italiei bune pentru post

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului Brasov.

Decizia de incadrare se va emite dupa 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, in lipsa comentariilor/observatiilor (la proiectul deciziei de incadrare) din partea publicului.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate