Anul Wagner, sărbătorit la Brașov

Anul Wagner, sărbătorit la Brașov

Ana-Marija MarkovinaÎn cinstea anului Wagner 2013, Centrul Cultural German din Braşov oferă un recital de pian cu parafraze wagneriene şi o conferinţă despre Richard Wagner şi creierul uman. Cu această ocazie sunt invitaţi pianista Ana-Marija Markovina şi domnul profesor dr. Helmut Reuter de la Universitatea din Bremen.

Născută în Croaţia, Ana-Marija Markovina a studiat la Berlin, Viena şi Weimar şi trăieşte astăzi în Köln. Activitatea sa concertistică a purtat-o deja în peste 40 de ţări.

Profesorul Helmut Reuter, doctor în filologie şi licenţiat în psihologie, s-a născut în 1946 în Köln. După diverse activităţi în cercetarea universitară, în psihiatrie, psihoterapie şi în consilierea de viaţă, a fost numit profesor asociat la Universitatea din Bremen.

Alte articole:   Chiriile au crescut cu 13% în luna iunie 2024, față de anul trecut. Ce prețuri sunt în Brașov

Pianista Ana-Marija Markovina va susţine în aceeaşi perioadă şi un concert cu orchestra Filarmonicii din Braşov, în data de 21.11.2013.

De asemenea, în data de 22 noiembrie, va avea loc un recital de pian și o conferinţă la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea“, de la ora 18.30, unde intrarea este liberă. 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate