Anne Chirițescu, un îndrăgit mesteșugar, vă cere sprijinul pentru o operație care îi poate salva viața

Anne Chirițescu, un îndrăgit mesteșugar, vă cere sprijinul pentru o operație care îi poate salva viața

Anne Chirițescu, un îndrăgit mesteșugar, vă cere sprijinul pentru o operație care îi poate salva viața. I-a fost foarte greu, pentru că niciodată nu se plânge și nu cere sprijinul celor din jur. Acum nu mai este altă soluție. Este nevoie de o sumă considerabilă de bani pentru operația care îi poate salva viața.

Anne Chirițescu este cunoscută în mediul meșteșugăresc pentru obiectele de artizanat realizate de ea: icoane, portrete, pentru restaurare de mobilier, dar mai ales pentru picturile pe lemn cu mesaje de sărbătorile de Crăciun și de Paște, mereu mesaje pline de bucurie.  

Absolventă de Arhitectură de Interior la Ion Mincu în București, a urmat liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în București. I-a plăcut mereu design-ul de interior și după ce a avut mai multe proiecte în țară și în străinătate, împreună cu soțul ei au început să se ocupe de artizanat.

Alte articole:   Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Brașov

Soțul ei a scris pe contul de facebook următoarele:

“Pentru Anuța mea…

Vă rog pentru alte detalii să mă contactați pe mine, soțul ei, Geany Chirițescu.

Nu credeam că voi ajunge să postez pe facebook, tocmai unul dintre anunțurile pe care atunci când le vedeam îmi stricau ziua și mă demoralizau complet. Dar iată că viața ne dă lecțîi în fiecare clipă. Acum este vorba despre Anuța noastră dragă!

Despre Anne Chirițescu așa cum o știți majoritatea dintre voi. Anne a ajuns într-un moment greu de cumpăna, peste care, in păcate, nu va putea trece fără ajutorul nostru, al tuturor! O cunosc foarte bine să știu de pe acum că se va simți probabil foarte stânjenită expunând public problema ei de sănătate, dar totodată știu că, dacă n-o facem, Anuța noastră ar avea șanse minime de supraviețuire…

Singură ei șansă este o operație la spitalul Regina Maria, cu robotul Da Vinci, care îi va extirpa o tumoare care îi pune viața și sănătatea în pericol. Această intervenție costă 53.325 lei – adică 11.109 euro. 2.000 de euro îi are deja. Rămân 9.109 euro – 43.723 lei.

Scriu și nu-mi vine să cred că scriu despre ea! Este ireal ce i se întâmplă! Vă rog, haideți s-o ajutăm să poată trece peste acest greu impas. Nu mi-am imaginat niciodată cum ar fi viață mea fără Anne, fără Anuța mea dragă, cu firea ei veselă și poznașă. Haideți să fim noi spiridușii și îngerașii în care ea crede atât de mult și s-o ajutăm să trăiască!

Operația va avea loc pe data de 07 februarie 2023, dacă va reuși să strângă suma necesară. 4 medici și 2 anesteziști vor fi necesari pt efectuarea acestei intervenții.

Alte articole:   S-a stins o îndrăgită profesoară din Brașov. A predat șaguniștilor

Vă punem alăturat contul în lei, unde fiecare leu este o șansă mai aproape pentru ea de supravietuire. 

Cont in lei Raiffeisen

Bank RO 30 RZBR 000 00 600 1938 4139

Chiritescu Floriana

Revolut: Beneficiar:

Chiritescu Floriana 0740366844

RO 50 BREL 0005 5056 1621 0100

Mulțumim! 

Sursa foto: Anne Chiritescu

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate