Amenzi în valoare totală de 22.000 de lei pentru nereguli descoperite pe şantierele din Braşov

Amenzi în valoare totală de 22.000 de lei pentru nereguli descoperite pe şantierele din Braşov

Polițiștii locali din cadrul Biroului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au efectuat, în decurs de o lună, controale pe șantierele de pe raza Municipiului Brașov și au dat mai multe amenzi.


Obiectivul acestor acțiuni a fost verificarea respectării, de către investitorii, proprietarii și/ sau executanții lucrărilor de construcții; a prevederilor ”Regulamentul de bune practici privind măsurile concrete pentru controlul prafului și emisiilor de pulberi din construcții și demolări”, aprobat prin HCL nr. 153/ 2015.


În urma verificărilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale; pentru nerespectarea prevederilor anterior menționatului regulament. În total, sau dat amenzi de 22.000 lei.

„Le reamintim investitorilor, proprietarilor și/ sau executanților lucrărilor de construcții faptul că acțiunile de control pe linia respectării prevederilor HCL nr. 153/ 2015 au caracter permanent. Nerespectarea reglementărilor HCL-ului se sancționează cu amendă de la 1500 lei – 2500 lei”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

Distribuie dacă îți place!