Amenzi de 79.000 de lei, aplicate în trafic de poliţişti. 113 șoferi au rămas pietoni

Amenzi de 79.000 de lei, aplicate în trafic de poliţişti. 113 șoferi au rămas pietoni

Săptămâna trecută, poliţiştii rutieri din IPJ Braşov au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere şi asigurarea unui trafic rutier fluent şi sigur.

Agenții și ofițerii din Brașov au ales trei șosele pentru a-i testa pe șoferi: DN 1, DN 13 și DN 73.

Un număr de 479 de șoferi din Brașov care au depășit limita legală de viteză au fost amendați de polițiști. Pentru 5 dintre ei, care au depăşit viteza maximă admisă cu mai mult de 50 km/h, polițiștii au dispus ridicarea permiselor în vederea suspendării  dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru câteva luni.

Totodată, au fost constatate 25 infracţiuni la regimul circulaţiei, 11 de altă natură şi aplicate 1.355 sancţiuni contravenţionale,103 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 43 pentru vorbit la telefon în timpul şofatului. Nici pietonii care nu au respectat legea, nu au scăpat nesancționați, astfel,123 pentru pietoni care au traversat neregulamentar. Valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 79.000 lei.

Alte articole:   VIDEO Accident spectaculos pe DN 6, în Dolj: Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit două mașini

Poliţiştii au ridicat, în vederea suspendării  dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 113 permise de conducere, dintre care 17 pentru alcool, 4 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 39 pentru depăşire neregulamentară, 22 pentru neacordare prioritate pietoni, 10 pentru neacordare prioritate autovehicule, 5 pentru trecere pe culoarea roşie a semaforului şi au reţinut 40 certificate de înmatriculare.

Agenții și ofițerii Serviciului Rutier din Brașov vor organiza acțiuni de control și în perioada următoare, în încercarea de a se evita producerea unor evenimente nedorite.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate