O altfel de declarație pentru mama, de 8 Martie GALERIE FOTO

O altfel de declarație pentru mama, de 8 Martie GALERIE FOTO

De Ziua Internațională a Femeii, copiii din ciclul primar, alături de doamnele învățătoare, au decorat gardul Școlii Gimnaziale Nr.2 ,,Diaconu Coresi” din Brașov, cu mii de inimioare albe și roșii, în culorile mărțișorului.

Activitatea face parte din proiectul educațional ,,Inimioare pentru mama”, aflat la prima ediție. Evenimentul și-a propus ca elevii să colaboreze armonios pentru a realiza o activitate inedită dedicată mamei, cea mai importantă ființă din viața fiecărui copil, din suflet pentru suflet.

Acest proiect a avut un impact deosebit asupra elevilor, mamelor, bunicuțelor și trecătorilor, care s-au oprit să admire gardul lung de apoximativ 150 de metri, plin de cele mai frumoase și calde inimioare, care au bătut astăzi pentru toate mamele.

Activitatea proiectului <Inimioare pentru mama> a fost de un real impact asupra comunității locale și a adus bucurie atât în inimile elevilor, cât și ale mamelor și bunicuțelor acestora, dar și în inimile tuturor trecătorilor, care au admirat inițiativa școlii noastre. Dorim ca acest proiect să devină o tradiție, ca multe altele, și să încântăm an de an sufletele tuturor femeilor”, a menționat directoarea Școlii Gimnaziale Nr.2 ,,Diaconu Coresi”, profesoara Agurița Dorinela Șerban.

Coordonator proiect: profesor învățământ primar Diumea Andreea-Roxana

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate