Alexandra Crivineanu (PSD): Haosul din serviciile sociale de la Brașov, continuă sub coordonarea administrației USR

Alexandra Crivineanu (PSD): Haosul din serviciile sociale de la Brașov, continuă sub coordonarea administrației USR

Zeci de oameni din blocul de pe Zizinului 144 – blocul de locuințe sociale, trăiesc în frică, ceartă, reclamații, fiecare făcându-și “legea” după bunul plac.

Liderul de grup al consilierilor locali social-democrați, Alexandra Crivineanu ia atitudine în subiectul serviciilor sociale și cere viceprimarului Flavia Boghiu să se preocupe de acest capitol din subordinea sa, în contextul în care lucrurile scapă de sub control pe zi ce trece.

Devin deja de notorietate conflictele dintre locatarii blocului de locuințe sociale de pe strada Zizinului, apelurile la 112 fiind tot mai dese. După cum bine cunoașteți, la Brașov, prerogativa asistenței sociale o are viceprimarul Flavia Boghiu, tocmai cea care vine din sistem, dar care a eșuat lamentabil în coordonarea direcției care se ocupă de prestațiile și acordarea de servicii sociale.

Brașovul devine pe zi ce trece sat fără câini, iar în ceea ce privește situația blocului de pe Zizinului, situația e similară. Solicit Executivului USR din Primărie să găsească modalitățile legale de supraveghere video a locatarilor, să asigure paza măcar pe timpul nopții, întocmai pentru diminuarea conflictelor și a bătăilor între locatari. Nu mai putem tolera astfel de situații într-o instituție aflată în subordinea Consiliului local și în coordonarea directă a unui viceprimar! Nu mai putem aștepta până când se va întâmpla o tragedie! Totodată, vă reamintesc și de situația în care am cerut în plen paza căminului de persoane fără adăpost, acolo unde veneau persoane periculoase, cu comportamente îndoielnice, care iscau conflicte și tot felul de altercații.

Managementul slab din Primărie ne-a adus ca după 4 ani să vorbim de haos, insecuritate, mizerie, indolență, pregătire mediocră, băgate sub preș, în spatele unor poze colorate, cu noul cămin, dar și cu imobile ce vor deservi serviciile sociale”, adaugă consilierul local Alexandra Crivineanu.

Alte articole:   Noi reguli pentru statuile și icoanele care plâng. Ce spun autoritățile

“Preocuparea din partea autorităților locale pentru beneficiarii unor astfel de servicii sociale trebuie să fie serioasă și continuă, întocmai pentru ca aceștia să nu se simtă neglijați și să recurgă la tot felul de metode de a-și face dreptate cu propriile “arme” sau de a sări peste prevederile legale.

V-ați bătut joc de banul public, dar nu vă bateți joc de oameni și de viețile lor!” spune Crivineanu.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate