Cum alegeți perechea perfectă de adidași pentru cei mici? Mic ghid

Cum alegeți perechea perfectă de adidași pentru cei mici? Mic ghid

Alegerea unei perechi de adidași copii nu este o sarcină ușoară. Trebuie să se țină cont de o serie de factori, printre care calitatea, mărimea pantofilor, confortul și igiena. Există mai multe modele de adidași copii disponibile pe piață.

Copiii nu se preocupă prea mult de detalii, dar de culori, da. Rozul a fost întotdeauna cea mai bună opțiune pentru adidași fetițe, iar alte culori sunt potrivite pentru băieți. Așadar, depinde de părinți să aleagă pantoful perfect, cu culorile potrivite pentru copilul lor: băiat sau fată. Iată un ghid pentru a găsi perechea perfectă de adidași copii!

De ce să cumpărați adidași copii?

O pereche de adidași fetițe sau adidași pentru băieți este excelentă pentru a fi purtată în timpul unei pauze de relaxare, cum ar fi o vacanță, o scurtă plimbare, o excursie într-un parc de distracții, o excursie la plajă sau la piscină și așa mai departe. Practic, dacă sunteți în căutarea confortului și a relaxării, trebuie să optați pentru acei adidași copii perfecți pentru cei mici.

Acești adidași fetițe sau pentru băieți, sunt, în general, ușori și sunt concepuți pentru a rezista la drumeții. În plus, nu îi vor împiedica pe cei mici să se joace și să alerge, sunt respirabili și sunt potriviți pentru sporturile de vară. Sunt flexibili, cu o talpă și o parte superioară care nu vor obosi picioarele sau călcâiele. De aceea, acest tip de încălțăminte este unul dintre cele mai bune accesorii pentru cei mici. Pe lângă confortul piciorului, aceștia îmbină și stilul și moda, existând pe piață diverse modele, cum ar fi adidași Adidas pentru copii, de la celebra marcă, extrem de iubită de toată lumea.

Alte articole:   S-au afișat rezultatele! Care ne sunt... competențele? 15 iulie, Ziua Mondială a Competențelor Tinerilor

Cum alegeți cei mai buni adidași copii?

Există mai mulți factori implicați în alegerea unui adidas pentru copii. În primul rând, așa cum știți, picioarele copiilor sunt mult mai mici decât cele ale adulților și cresc destul de rapid în mărime. În al doilea rând, copiii au întotdeauna tendința de a alege pantofi care sunt amuzanți. Există adidași fetițe și adidași băieți cu luminițe, cu aripi, cu desene sau diverse modele. Deci, care sunt criteriile de luat în considerare?

Mărimea

Mărimea potrivită asigură faptul că picioarele copilului dumneavoastră se potrivesc corect. Mărimea adidașilor trebuie să corespundă mărimii piciorului copilului. Această mărime variază, în general, între 25 și 35. Cu toate acestea, calitatea pantofului este mult mai importantă. Este de la sine înțeles că un model de calitate vine cu un preț destul de ridicat. Așadar, trebuie să cheltuiți suficienți bani pentru a vă asigura că micuțul dumneavoastră se simte confortabil. Da, chiar dacă mărimea pantofilor se potrivește perfect, dacă aceștia sunt de calitate slabă există întotdeauna riscul de a deteriora sau deforma picioarele copilului. Picioarele lor sunt încă moi, plate și, mai presus de toate, foarte flexibile. De aceea, e bine să optați pentru un brand renumit, cum ar fi o pereche de adidași Adidas de copii. De ce?

Alte articole:   ANPC a dat a amenzi în valoare totală de 67.000 de lei, mai multor operatori economici de pe litoral

Când vine vorba de adidași Adidas pentru copii, brandul se laudă cu tehnologiile și materialele de înaltă calitate utilizate. De exemplu, multe modele includ tehnologii de amortizare precum Boost sau Adiprene, care oferă un suport superior și protejează picioarele împotriva impactului. Materialele respirabile, cum ar fi plasa de înaltă calitate și inserțiile din piele sintetică, asigură un confort optim și durabilitate. În plus, designurile moderne și atractive fac ca acești adidași Adidas pentru copii să fie o alegere excelentă pentru părinții care doresc să combine stilul cu confortul și siguranța celor mici.

Revenind la mărimea ideală, determinarea mărimii de încălțăminte a copilului dumneavoastră este vitală. Este important să nu uitați că picioarele copiilor cresc foarte rapid. Așadar, este o idee bună să măsurați picioarele copilului dumneavoastră înainte de a face alegerea. Picioarele unui copil cresc foarte repede în primii cinci ani. Iată un ghid rapid:

  • De la 0 la 2 ani, piciorul unui copil crește, în general la fiecare 2 luni.
  • Între 2 și 3 ani, picioarele cresc în dimensiune la fiecare 3 luni.
  • De la vârsta de 3 la 5 ani, picioarele cresc în dimensiune la fiecare 4 sau 5 luni.
  • De la vârsta de 5 ani, picioarele unui copil cresc cu 2 mărimi pe an, până când ajung la mărimea finală.
Alte articole:   ,,Trei seri culturale în inima României”, în august, la Făgăraş. Programul complet al evenimentului

De la vârsta de 2 ani, copiii sunt mai activi. Ei merg mult mai bine, așa că au nevoie de adidași confortabili. Înainte de a face alegerea, mai sunt câteva criterii de verificat:

  • – Alegeți o pereche ușoară. Alegeți o talpă care se poate îndoi între degetele de la picioare pentru a încuraja mișcarea naturală a piciorului.
  • – Optați pentru tălpi antiderapante pentru a preveni alunecarea copilului dumneavoastră.
  • – Căutați o talpă mai groasă în zona călcâiului, fie că vorbim despre adidași pentru fetițe sau pentru băieți.
  • – Alegeți materiale respirabile, în special microfibre. Acest lucru permite piciorului să respire. Totuși, evitați materialele sintetice, care nu permit transpirației să iasă.
  • – Închiderea. Închiderea acestor adidași copii este una dintre întrebările cel mai des puse de părinți. Adidașii închiși sunt mult mai practici pentru copii. În primul rând, sunt ușor de încălțat. În al doilea rând, aceste modele oferă o siguranță perfectă pentru copil. Adidașii cu șireturi, pe de altă parte, sunt un pic mai riscanți. Pentru că șireturile se pot desface, ceea ce poate fi un adevărat pericol pentru un copil.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate