Cu ajutorul VOTULUI TĂU, Dragoş David (PDL) este singurul BRAŞOVEAN care poate deveni EUROPARLAMENTARUL TĂU!

Cu ajutorul VOTULUI TĂU, Dragoş David (PDL) este singurul BRAŞOVEAN care poate deveni EUROPARLAMENTARUL TĂU!

scripcaruDirectorul Agenţiei Metropolitane Braşov, Dragoş David, de pe lista PDL, este singurul braşovean care candidează cu şanse de a deveni europarlamentar.

Celelalte partide nu au plasat nici un candidat care să reprezinte Braşovul pe o poziţie eligibilă.

Comunitatea braşoveană ar fi meritat mai multă atenţie şi mai mult respect din partea politicienilor care au decis componenţa listelor electorale, astfel încât să avem mai mulţi candidaţi din Braşov pe locuri eligibile. Actualmente doar Dragoş David, de pe lista PDL, se află pe o poziţie care îi oferă oportunitatea de a reprezenta comunitatea noastră la Bruxelles. Este un om tânăr, dar cu experienţă europeană, atât prin prisma faptului că a mai avut un mandat de europarlamentar, până în 2009, cât şi prin specializarea sa  în accesarea de fonduri europene şi implementarea proiectelor de dezvoltare comunitară.

Alte articole:   Duminica Floriilor

Alegerea sa ca europarlamentar, prin votarea listei PDL, este foarte importantă pentru comunitatea braşoveană, atât din perspectiva exerciţiului financiar european 2014-2020,  când ne propunem să atragem şi mai mulţi bani europeni în judeţul nostru, cât şi prin prisma şansei pe care o are Braşovul ca vocea sa să se facă auzită în Legislativul European.  Dintre toţi candidaţii aflaţi pe locuri eligibile, Dragoş David este singurul care a făcut ceva concret pentru Braşov şi pentru braşoveni şi cred că de asemenea oameni avem noi nevoie la Bruxelles.

În actualul context economic dificil, este mai necesar ca oricând să ştim că interesele comunităţii noastre sunt susţinute în Uniunea Europeană de un braşovean, care este capabil să direcţioneze fonduri europene în zona în care trăim şi muncim. Sunt de părere că toţi cei ce facem politică în Braşov trebuie să lăsăm deoparte  orgoliile şi adversităţile, disputele sterile şi să conlucrăm pentru apărarea şi promovarea intereselor comunităţii noastre

Alte articole:   Săptămâna Patimilor. Ce simbolizează fiecare zi

Acum – mai mult decât oricând – trebuie să demonstrăm solidaritate. Noi, braşovenii, oameni oneşti şi cu mult echilibru, trebuie să demonstrăm că ne gândim la comunitatea din care facem parte, că suntem solidari în a apăra aceste interese.

Pe 25 mai avem datoria civică de a ne face datoria prin a merge la vot şi a apăra interesele Braşovului votând un BRAŞOVEAN pentru a ne reprezenta interesele în cel mai important for european: Parlamentul European.

  • George Scripcaru
  • primarul Braşovului

5 MINUTE pentru 5 ANI!

Dragos DavidPe 25 mai fiecare braşovean poate dedica comunităţii CINCI minute pentru a trimite la Parlamentul European un om competent, cinstit şi demn. Dragoş David poate fi europarlamentarul de care fiecare braşovean va fi mândru. Dragoş David va munci pentru Braşov, pentru braşoveni, răsplătind timp de CINCI ANI efortul fiecărui braşovean. Şi o va face foarte bine.

Alte articole:   Săptămâna Patimilor. Ce simbolizează fiecare zi
Distribuie dacă îți place!