Ajutoarele pentru pensionarii cu venituri sub 3000 de lei vor fi plătite în prima parte a lunii octombrie

Ajutoarele pentru pensionarii cu venituri sub 3000 de lei vor fi plătite în prima parte a lunii octombrie

Ajutoarele pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei vor ajunge începând cu prima jumătate a lunii octombrie, anunţă Ministerul Muncii.

Tichetele de pensii cu ajutoarele pentru pensionarii cu venituri mai mici de 3.000 de lei au fost tipărite. Banii vor ajunge începând cu prima jumătate a lunii octombrie, a anunțat Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, pe pagina oficială de Facebook.

Au fost tipărite tichetele de pensii cu ajutoarele pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei, banii vor ajunge începând cu prima jumătate a lunii octombrie.
În prima jumătate a lunii octombrie va începe livrarea pensiilor prin mandat poștal. Iar de pe 12 octombrie vor fi alimentate conturile pentru beneficiarii care au optat pentru încasarea pensiilor pe card.
Ajutoarele se acordă, în octombrie, după cum urmează:
  • în cuantum de 500 lei, dacă nivelul veniturilor lunare este de până la 1.500 lei inclusiv;
  • în cuantum de 400 lei, dacă nivelul veniturilor lunare este între 1.501 lei și 2.000 lei inclusiv;
  • în cuantum de 300 lei, dacă nivelul veniturilor lunare este între 2.001 lei și 3.000 lei inclusiv.
A doua tranșă a ajutorului pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei pe lună va fi livrată în octombrie împreună cu pensiile, așa cum prevede OUG nr. 168/2022.  În acest sens, deja au fost tipărite tichetele care vor ajunge în cel mai scurt timp la beneficiari.
În tichetele de pensii care ajung în octombrie este menționat și cuantumul ajutorului.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Adrian Veştea: Braşovul va avea cel mai mare traseu de tren metropolitan din România. Acesta va contribui la rezolvarea problemei traficului în zona periurbană a oraşului

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate