„Dar din dar în ajun de Crăciun”: Donaţii sau schimburi de jucarii şi haine, în Piata Star

„Dar din dar în ajun de Crăciun”: Donaţii sau schimburi de jucarii şi haine, în Piata Star

Serviciul Public Administrare Pieţe Braşov organizează evenimentul „Dar din dar în ajun de Crăciun”, în Piața Star.

Braşovenii pot dona sau schimba jucării, haine, cărți, jocuri de care nu mai au nevoie, sâmbătă, 16 decembrie, în Piaţa Star.

Continuăm seria evenimentelor inedite la care te invităm să participi pentru că bucuria și fericirea sărbătorilor de iarnă este la fel de mare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Dacă ai prin casă jucării sau hăinuțe, cărți, jocuri, accesorii pe care le-ai folosit și de care nu mai ai nevoie, le poți schimba sau dona în cadrul evenimentului care se va desfășura în data de 16.12.2023 în hala Pieței Star în intervalul orar 11:00-15:00.

Vom avea nevoie de ajutorul tău pentru a împodobi bradul (poți veni cu ornamente, globuri care vor putea fi folosite la înfrumusețarea acestuia), vom cânta colinde în jurul lui și vom confecționa coronițe și alte ornamente.

Pentru buna dispoziție oferim:

  •  cafea, ceai, ciocolată caldă
  • desene pentru colorat cu tematică, accesorii pentru colaje de Crăciun
  • surprize și momente frumoase

Dacă vrei să participi activ la evenimentul nostru, ne poți contacta la numărul de telefon 0729/428376 sau pe e-mail la blaj@pietepublice.ro. Te așteptăm cu drag!„, transmite Serviciul Public Administrare Pieţe Braşov.

Alte articole:   O nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor în Braşov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate