AJOFM Braşov organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

AJOFM Braşov organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

AJOFM Braşov organizează la finalul acestei luni, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” , vineri, 27 octombrie 2023 la sediul Universitatii Spiru Haret din Brasov, Str. Turnului, Nr.7.

Scopul principal al Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți îl reprezintă facilitarea întâlnirii cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Braşov.

Pe de o parte, absolvenţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă vor fi sprijiniți să-și găsească un loc de muncă pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale, iar pe de altă parte, agenții economici pot să selecteze și să angajeze personalul de care au nevoie.

„Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2023, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii brașovene, în cadrul Bursei locurilor de muncă destinată lor.

Invităm agenții economici, persoanele în cautarea unui loc de muncă dar și reprezentanții instituţiilor interesate de domeniul pieței muncii să participe, într-un cadru organizat, la Bursa generală pentru absolvenți, pe 27 octombrie 2023”, transmite AJOFM Braşov.

Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce îşi doresc aceștia și ce aşteptări au de la un loc de muncă, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct un pachet salarial.

Alte articole:   VIDEO Un bărbat a căzut din avion după ce personalul aeroportului a mutat scara de îmbarcare

Informații suplimentare despre acest eveniment se pot obține la tel.0268/416.879, int.105 iar formularul privind situația locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm.bv@anofm.gov.ro,  adriana.anghel.bv@anofm.gov. ro  cu mențiunea „bursa locurilor de muncă pentru absolventi”.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate