Agresorul controlorului RAT a fost reținut de polițiști

Agresorul controlorului RAT a fost reținut de polițiști

UPDATE „Verificările efectuate au  relevat faptul că agresiunea a fost determinată de identificarea în mijlocul de transport în comun a mamei persoanei suspecte, care nu deținea bilet de călătorie. În acest context, s-a stabilit că, în timp ce autobuzul era oprit în staţia «Astra» din municipiul Braşov, în mijlocul de transport a urcat persoana suspectă, care, fără a invoca un motiv, a lovit persoana vătămată, creând o stare de temere în rândul celorlalţi călători”, se arată într- un comunicat de presă al IJP Brașov.

Din informațiile noastre, agresorul a urmărit autobuzul pe strada Lungă cu un autoturism, claxonând și făcând „semene” cu farurile, iar în stația de autobuz a blocat efectiv autobuzul parcând mașina în fața acestuia.

Alte articole:   Trei rețete rapide de spaghetti din sudul Italiei bune pentru post

În cauză a fost dispusă măsura reţinerii suspectului, în baza unei ordonanţe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Scandal monstru marți, într-un autobuz al RAT Brașov, care s-a încheiat cu agresiuni, după cum ne-a relatat un cititor, care a fost martor la incident.

Un echipaj de controlori a depistat „o doamnă” fără bilet, pe strada Lungă, pe traseul 28. Controlorii i-au solicitat să nu coboare din autobuz, urmând ca la capăt de staţie, în Livada Poștei, să fie predată, conform protocolului, poliţiştilor locali.

Numai că, în stația de la Curtea de Fier, în autobuz s-au urcat doi indivizi cu mușchii frumos tatuați, care au smuls-o pe „pisi” din mâinile controlorilor, iar pe unul dintre ei l-a bătut, după care au plecat…

Alte articole:   Fundația Conservation Carpathia a lansat a doua ediție a programului Junior Ranger

La locul incidentului a venit un echipaj de SMURD, care a dus victima la Spitalul Județean Brașov, unde i s-au făcut mai multe radiografii și a rămas sub observația medicilor.

De asemenea, polițiștii au preluat cazul și încearcă să-i identifice pe agresori.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate