Agresor arestat după o altercaţie în faţa unui club din Braşov

Agresor arestat după o altercaţie în faţa unui club din Braşov

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au început luni urmărirea penală a lui Mădălin Cristian Sandu, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Potrivit probatoriului procurorilor, în dimineaţa zilei de 14 august 2016, la ora 3.45, în faţa unui club din Braşov a avut loc un conflict spontan între două grupuri de tineri.

„Conflictul a debutat cu o discuţie contradictorie între I.A., prieten al persoanei vătămate  B.A.C. şi Ț. I. T., prieten al inculpatului, urmată de lovirea primului de către cel din urmă de două ori cu pumnul. În acel moment, persoana vătămată B.A.C. a decis să intervină şi, apropiindu-se de locul unde prietenul său fusese lovit, a încercat să îl lovească pe agresorul acestuia dar acesta s-a ferit. La cea de-a doua încercare, persoana vătămată l-a lovit pe agresorul prietenului său – numitul Ţ. I.T, cu pumnul în zona feţei şi a determinat căderea acestuia la sol lângă o maşină aflată în mişcare”, a precizat prim- procurorul Alina Comăniţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Imediat după această lovitură, Mădălin Cristian Sandu, care decisese să intervină în ajutorul prietenului său lovit de către persoana vătămată, „s-a apropiat din spate de persoana vătămată B.A.C., a prins-o cu mâna stângă de haină şi a lovit-o de două ori cu partea laterală a pumnului drept în zona gâtului, după care a tras-o cu mâna de haine şi a trântit-o la pământ”.

Alte articole:   Opt trasee tematice amenajate de Centrul pentru Protecția Naturii și Salvamont Covasna

După aceste evenimente, inculpatul a plecat de la faţa locului, fără a se interesa de starea de sănătate a victimei, care a fost găsită în stare de inconştienţă de alţi clienţi ai localului care au ieşit afară.

„Concluziile preliminare ale medicului legist au fost în sensul că leziunile cerebrale grave ale victimei i-au pus acesteia viaţa în pericol, victima fiind în stare gravă cu risc vital foarte mare şi posibilităţi de supravieţuire foarte scăzute”, mai spun procurorii.

Agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând din data de 16.08.2016. 

Alte articole:   Începe o nouă etapă de înscrieri în programul Rabla Plus

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate