Agenția Metropolitană Brașov lansează platforma VoluntarBv.ro

Agenția Metropolitană Brașov lansează platforma VoluntarBv.ro

Agenția Metropolitană Brașov lansează platforma VoluntarBv.ro, aplicație în care se vor regăsi toate oportunitățile de voluntariat din comunitate.

VoluntarBv.ro va fi lansată în cadrul Târgului de ONG-uri, care se va desfășura în 25 august la orele 17.00-19.00, în zona Michael Weiss nr. 31.

„Aici vei cunoaște oameni faini și implicați din comunitatea brașoveană și te vei putea înscrie la evenimentele din următoarea perioadă, având ocazia de a încheia contracte de voluntariat cu organizațiile care activează în sfera ta de interes!

În cadrul evenimentului lansăm platforma VoluntarBv.ro, dezvoltată de Agenția Metropolitană Brașov, care te va conecta la toate oportunitățile de voluntariat din comunitate. Pe scurt, voluntariat inteligent, sistem de bonusare în funcție de implicare, forum pentru consolidarea comunității, bonus shop și multe altele!

Alătură-te acestei inițiative unice la nivel local și național, iar împreună vom da viață motto-ului nostru: <<Platforma oamenilor implicați!>>, transmite Agenția Metropolitană Brașov.

Toți cei care vor opta pentru înscrierea în platformă la data lansării vor avea parte de premii surpriză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!