AFI Brașov a sărbătorit Ziua Pământului ecologizând Tâmpa

AFI Brașov a sărbătorit Ziua Pământului ecologizând Tâmpa

Pentru că #afibrașovean înseamnă să iubești Tâmpa, începând de anul acesta am dat start unei tradiții alături de comunitatea locală. Aceea de a ecologiza Tâmpa în fiecare an, pe 22 aprilie.

Ne mândrim cu cea mai faină terasă din Brașov cu view spre Tâmpa, ne dorim să ne mândrim și cu faptul că avem grijă de acest simbol al comunității brașovene.

Ce zi faină a fost! Vremea a ținut cu noi, așa că soarele ne-a însoțit pe tot parcursul activării.  Am fost impresionați de faptul că s-au adunat aproximativ 150 de voluntari de toate vârstele. Mulțumim dragi brașoveni, parteneri din mall, copilașilor de la Kiga, Acting Studio Brașov, tinerilor de la Rotaract Brașovia și Interact Kronstadt, Hera, pentru prezență și implicarea în acțiunea de ecologizare a Tâmpei de Ziua Pământului.

Alte articole:   Autostrada Brașov-Bacău: A fost desemnat câștigătorul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate

Ridicarea kit-urilor cu cele necesare (apă, mănuși, mască, saci de gunoi) s-a făcut pe grupe/ echipe pentru a evita aglomerația. Apoi, de la mic la mare ne – am împărțit pe echipe și am curățat cele 4 trasee propuse de Daniel de la Conservation Carpathia, căruia îi mulțumim pentru coordonare și implicare.  S-au adunat 7mc de deșeuri reciclabile care au fost ridicate  de firma brașoveană Nenvic recycling pentru a fi sortate și reciclate.

Mulțumim încă o dată partenerilor din Mall (Interact Kronstadt, Rotaract Brașovia, Fundația HERA, Kiga, Acting Studio Brasov5asec Romaniaallmountain.roINTERSPORT RomaniaHOPAACartofisserieKFCMcDonald’s RomaniaNenvic Recycling) pentru susținerea acordată și pentru surprizele din kit uri pregătite pentru voluntarii de azi. Traseele au fost destul de anevoioase, dar nimeni nu s-a lăsat intimidat de noroiul de pe trasee sau de numeroșii copaci care blocau potecile și traseul parcurs. Toți voluntarii, indiferent de vârstă și-au dus misiunea până la capăt.

Alte articole:   CFR Călători suplimentează numărul trenurilor în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Voucherele de la 5asec pentru curățarea papucilor au fost tare de folos, având în vedere noroiul de pe trasee.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate