ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Primăvara își intră în drepturi atât din punct de vedere termic, cât și al aspectului.  Meteorologii anunţă temperaturi peste cele normale inclusiv în prima săptămână din aprilie. Cu toate astea, nu vor lipsi ploile, care vor cuprinde încet-încet întreaga țară, anunță ANM în prognoza meteo pe 4 săptămâni emisă vineri.

Săptămâna 11 – 18 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 18 – 25 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 25 martie – 1 aprilie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 1 – 8 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate