Accident între Vulcan și Codlea. Două persoane au decedat!

Accident între Vulcan și Codlea. Două persoane au decedat!

Un accident a avut loc în apropiere de comuna Vulcan, la intrearea dinspre Codlea.

Accidentul a avut loc între doua autoturisme, pe DJ 112A intre localitățile Codlea si Vulcan. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care una încarcerată.

Un copil este în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, doua echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospecială de stingere și o autospecială de la SVSU Codlea.

Se intervine pentru acordarea asistentei medicale victimelor si pentru descarcerarea persoanei din autoturism.

UPDATE

Pentru două dintre victimele accidentului echipajele medicale prezente la față locului au declarat decesul. În cauză, se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Alte articole:   Junii Brașovului coboară în Cetate în Duminica Tomii. Programul complet al evenimentelor din Săptămâna Luminată

Circulația rutieră este blocată la acest moment, urmând ca trafic să fie redat, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și indepartarea vehiculelor de pe carosabil.

Un alt accident, în care au fost implicate trei autorusime, s-a petrecut pe CAlea București, în zona Ddedeman. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție care dirijează traficul și efectueqază cercetări.

­­Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate