Accident pe DN1, în Timişul de Sus. Patru persoane sunt evaluate medical. Traficul este blocat

Accident pe DN1, în Timişul de Sus. Patru persoane sunt evaluate medical. Traficul este blocat

Două maşini s-au ciocnit, miercuri, pe DN1, în judeţul Braşov, iar patru persoane sunt evaluate medical.

Un accident s-a produs în această dimineaţă pe DN1, în Timişu de Sus. Patru persoane sunt evaluate medical. Traficul este blocat între Predeal şi Braşov.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Predeal-Braşov, la kilometrul 151+900 de metri, la ieşire din localitatea Timişul de Sus, judeţul Braşov, s-a  produs un accident rutier între două autoturisme, soldat cu rănirea a patru persoane, ce sunt conştiente şi evaluate medical.

Sursa citată a precizat că traficul rutier este oprit pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

Alte articole:   Cursă a polițiștilor brașoveni după un tânăr care avea droguri la el

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1, între localităţile Predeal şi Braşov, ca urmare a unui accident de circulaţie ce a avut loc cu puţin timp în urmă in zona km 151+180. În accident sunt implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 4 persoane beneficiază la acest moment de sprijin medical. La faţa locului sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic şi se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că testarea din punct de vedere al consumului de alcool a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,41 mg/l pentru unul dintre conducătorii auto a indicaţi.

Din cauza poziţiei vehiculelelor, circulaţia rutieră este blocată, drept pentru care Poliţia Rutieră Braşov recomandă conducătorilor auto să aleagă ruta alternativă, respectiv DN 73A, prin oraşul Râşnov.
Traficul rutier urmează a fi reluat în integralitate după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate