Accident de muncă, la Brașov. Un bărbat a fost rănit

Accident de muncă, la Brașov. Un bărbat a fost rănit

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 30 august 2021, în jurul orei 08.15, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident de muncă în cadrul unei societăți comerciale cu punct de lucru în municipiul Brașov.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 33 ani, fiind în cadrul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate