Accident cu 6 mașini implicate. Unul dintre șoferi era băut

Accident cu 6 mașini implicate. Unul dintre șoferi era băut

La data de 16 septembrie 2021, în jurul orei 17.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ131, pe  raza localității Măieruș din județul Brașov, soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate o autoutilitară și 5 autoturisme.

Procedându-se la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul unuia dintre cei 6 conducători auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 39 ani, rezultatul a fost 0,75 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate