A fost lansată licitaţia pentru modernizarea străzilor din cartierul Tractorul, zona nouă

A fost lansată licitaţia pentru modernizarea străzilor din cartierul Tractorul, zona nouă
Primăria Brașov  a publicat vineri pe SEAP anunţul privind „Elaborare Studiu de Fezabilitate Modernizare Strazi din Municipiul Brasov – Cartier Tractorul.
„Astăzi am postat pe SEAP anunţul de licitaţie pentru realizarea SF-ului, a expertizelor tehnice şi documentaţiilor necesare pentru a putea realiza lucrările de modernizare a străzilor din această zonă. Este vorba despre peste 30 de străzi sau tronsoane de străzi. Ne-am propus să pregătim din timp toate aceste documentaţii pentru ca, în momentul în care terenul aferent străzilor va fi trecut în domeniul public, să putem demara lucrările“, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.
Valoarea estimată a a contractului, fără TVA, este de 1.819.976,90 lei, finanţarea fiind asigurată
din bugetul local. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 27.04.2018, ora 16.00. Durata de realizare a tuturor documentaţiilor este de 12 luni. Criteriul de atribuire pentru acest contract este preţul cel mai scăzut.
Străzile care fac obiectul temei de proiectare sunt următoarele: Str. Ioan V. Socec, Str. Alex. Ciurcu, Str. Argintului de la intersecția cu Socec, Str. 1 Decembrie 1918 de la intersecția cu Socec, Str. Manole Diamandi, Str. Emanuel Bernfeld, Str. Stefan Baciu, Str. George Moroianu, Str. Ioan Ursu, Str. Ioan Popasu, Str. Tiberiu Eremia, Str. I.C. Bratianu, Str. Fundătura Popasu, Str. Liviu Rebreanu, Str. Fundătura Brătianu, Str. Stefan Emilian, Str. Christian Pomarius, Str. Ionel Teodoreanu, Str. George Calinescu, Str. Eugen Jebeleanu, Str. George Bacovia, Str. Nicolae Labis, Str. Aleea Adrian Paunescu, Str.VI A, Str. VII B, Str. Aleea VII C, Str. Aleea VII D, Str. Aleea VII E, Str. Aleea VII F, Str. Aleea VII G, Str. Aleea VII H, Str. Aleea VII K, Str. Aleea VII L.
Studiul are în vedere modernizarea străzilor: amenajare cu îmbracăminte asfaltică a carosabilului, trotuarelor, încadrarea acestora cu borduri, realizarea acceselor la locuinţe, marcaje şi indicatoare, rezolvarea scurgerii apelor pluviale şi iluminatul public, acolo unde nu există.

Studiu de Fezabilitate şi pentru strada Cucului

Ieri a fost publicat şi anunţul pentru „Elaborare Studiu de Fezabilitate strada Cucului din Municipiul Brasov. Strada face legătura dintre str. Carierei (Răsăritul), pe lângă poligon, şi ajunge până la Ina Schaeffler, putând fi o alternativă la DN 73 (Braşov – Cristian).
Valoarea estimată a a contractului, fără TVA, este de 563.898,26 lei, finanţarea fiind asigurată din bugetul local.
Termenul limită pentru primirea ofertelor este 30.04.2018, ora 16.00.Durata de realizare a tuturor documentaţiilor este de 4 luni. Criteriul de atribuire pentru acest contract este preţul cel mai scăzut.
Lungimea străzii este de 5.931,00 de metri şi are prevăzută trotuar pe o parte, cu lăţimea de 2,00 m şi pistă de biciclete pe cealaltă parte, cu lăţimea de 2,00 m, precum şi zone verzi pe ambele parti, cu lăţimea de 1,50 m fiecare.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Meteorologii au prelungit CODUL ROȘU de caniculă pentru perioada 15-16 iulie

Anunţuri mică publicitate