400 de copii din județul Brașov au sărbătorile fericite datorită polițiștilor brașoveni

400 de copii din județul Brașov au sărbătorile  fericite datorită polițiștilor brașoveni

Polițiștii brașoveni și-au propus ca anul acesta să ajungă în localitățile izolate, la familiile unde Moș Crăciun nu a reușit să ajungă în anii trecuți. 

”Fă echipă cu Poliția Brașov și ajută-l pe  Moș Crăciun să ajungă la toți copiii din județ! 

Pregătește un cadou, poate fi o hăinuță, o jucărie sau o carte, și vino la caravana de lângă bradul din Mall Coresi-Brașov, iar noi vom merge într-o misiune specială cu Moș Crăciun.”

A fost mesajul adresat oamenilor cu suflet iar reacția lor nu a întârziat să apară.

Colegii, polițiști, îndeosebi din mediul rural, au avut misiunea de a identifica familiile cu posibilități materiale reduse, ai căror copii nu l-au cunoscut niciodată pe Moș Crăciun, iar noi, ceilalți, am adunat, selectat potrivit vârstei și împachetat darurile primite, în perioada16-18 decembrie, exact așa cum și-ar fi dorit fiecare copil să le primească.

Campania s-a desfășurat și cu sprijinul a doi parteneri privați, Coresi și Decathlon, care au pus la dispoziție spațiul necesar, dar și partea logistică, astfel încât activitatățile să se desfășoare cât mai aproape de oameni.

Proiectul ”În misiune cu Moș Crăciun” a fost gândit pentru a sprijini aproximativ 200 de copii sărmani din județ, însă, grație oamenilor cu suflet care au răspuns invitației noastre, s-au strâns în desaga moșului cadouri pentru 400 de copii.

Astfel, în perioada 22-24 decembrie, polițiștii brașoveni îi vor vizita pe cei 400 de copii aflați în familii cu posibilități materiale reduse, în centre de plasament sau în grija bunicilor și le vor oferi câte un cadou, o îmbrățișare și le vor ura tuturor

Crăciun fericit!

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate