400.000 de euro investiți într-o clinică privată la Brașov

400.000  de euro investiți într-o clinică privată la Brașov

clinica medicover BrasovUnul dintre cei mai importanţi operatori de servicii medicale private din România, inaugurează o nouă clinică multidisciplinară la Braşov, în urma unei investiţii de 400.000 euro. Aceasta pune la dispoziţia pacienţilor peste 15 specialităţi medicale, un departament ultramodern de cardiologie, precum şi un centru acreditat de vaccinări internaţionale.

Clinica Medicover Braşov reprezintă singura unitate medicală privată din oraş care permite realizarea investigaţiilor de bronhoscopie, dedicate diagnosticării şi monitorizării afecţiunilor respiratorii şi pulmonare.

Clinica a presupus o investiţie de aproximativ 400.000 euro. Facilităţile oferite de noua clinică includ un centru acreditat de vaccinări internaţionale, alături de un departament  ultramodern de cardiologie, ce realizează proceduri precum teste de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale şi EKG, ecocardiografie.

Alte articole:   FOTO Diplomă de recunoştinţă pentru Salvamont Braşov din partea IGAv

„Viziunea noastră este că românii trebuie să beneficieze de acces la servicii medicale de cea mai înaltă calitate oriunde s-ar afla. De asemenea, personalul medical trebuie să aibă posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România. „Noua clinică din Braşov ne ajută să răspundem mai eficient nevoilor românilor, printr-o reţea naţională din ce în ce mai amplă.”

În prezent, echipa clinicii Medicover Braşov reuneşte 20 de medici.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate