25 de organizaţii braşovene în cursa pentru Supervoluntarii anului

25 de organizaţii braşovene în cursa pentru Supervoluntarii anului

Voluntarii As Colors, în acţiune

În Anul European al Voluntariatului, 25 de ONG-uri si institutii scolare din judetul Brasov au trimis aplicatii in cadrul Galei pentru Supervoluntari, editia a III-a, organizata de Asociatia Colors si partenerii sai si finantata de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov.

Anul acesta voluntari, organizatii si prietenii acestora au putut fi nominalizati la una din cele 13 categorii de concurs, printre care voluntari cu idei si programe de voluntariat corporatist, jurizarea fiind facuta de un juriu desemnat al organizatorilor si partenerilor acestora. Printre organizatiile nominalizate in acest an la Gala pentru Supervoluntari se regasesc organizatii cu traditie in domeniul voluntariatului, precum Centrul de Voluntariat Brasov, SCUT sau Caritas, dar si organizatii care activeaza mai recent in Brasov, precum EMMA, PRIME sau Tineri pentru Tineri. Totodata au fost primite nominalizari din Codlea, Sacele, Sanpetru, Racos si Rupea, ceea ce dovedeste ca voluntariatul este o activitate raspandita la nivelul intregului judet.

Pana in 25 septembrie, publicul va alege cel mai simpatic voluntar al Galei din acest an, votul fiind online pe pagina facebook.com/asociatiacolors – evenimente. Sunt nominalizati 30 de voluntari, care asteapta voturile sustinatorilor lor.

Evenimentul de premiere va avea loc in 30 noiembrie, incepand cu ora 18, la Centrul Cultural Reduta, invitatiile putandu-se solicita pe site-ul supervoluntari.ro.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate