21 de utilaje de deszăpezire acţionează pe drumurile principale din oraş

21 de utilaje de deszăpezire acţionează pe drumurile principale din oraş

Ninsoarea din ultimele ore a mobilizat echipele de intervenție ale celor două firme care asigură serviciul de deszăpezire în municipiul Brașov.

Prioritate la deszăpezire au străzile principale, în interiorul cartierelor urmând să se intre abia după ce se vor degaja în totalitate arterele principale.

Cele două firme, Vectra și Eurostrada, acționează la această oră cu 21 de autospeciale pe străzile principale, cele pe care circulă mijloacele de transport în comun, în zonele înalte (de exemplu pe strada Dobrogeanu Gherea, în cartierul Șchei), pe poduri și pasaje și pe drumul spre Poiana Brașov și în Poiana Brașov.

Vectra asigură aceasta activitate cu 14 utilaje, stocul fiind în acest moment de peste de 1.480 de tone de material antiderapant.

Alte articole:   Adrian Veştea: Am semnat proiectul de hotărâre a Guvernului privind aprobarea stemei municipiului Brașov

Eurostrada acţionează cu 7 utilaje şi mai are un stoc de 430 de tone.

Firma, Eurostrada are în responsabilitate cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona str. Hărmanului  Bulevardul Gării  13 Decembrie, iar Vectra se ocupă de restul arterelor din oraş şi de Poiana Braşov.

Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 şi 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNADNR.

În cazul în care sunt probleme legate de activitatea de deszăpezire, braşovenii pot anunţa dispeceratele celor două societăţi la numerele de telefon 0268.708.062 (Vectra) şi 0268.311.310 (Eurostrada).

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate