blog-logo

Un angajat de la salubrizare a găsit o sacoşă plină cu bani, în prima sa zi de muncă

Un angajat de la salubrizare a găsit o sacoşă plină cu bani, în prima sa zi de muncă

Gest impresionant al unui angajat de la salubrizare! În prima sa zi de muncă, bărbatul a găsit o sacoșă plină cu bani și a dus-o direct la Poliție.

Un angajat de la salubrizare din oraşul Beclean, aflat în prima zi de muncă, a găsit o sacoşă cu bani, carduri şi documente personale, pe care a dus-o la poliţie, informează Agerpres.

Reacţia bărbatului i-a impresionat pe poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a ţinut să îl felicite pe bărbat pentru spiritul civic, printr-o postare publică pe pagina de socializare a instituţiei.

Astăzi (vineri – n.r.), dis-de-dimineaţă, pe la ora 05,00, în prima lui zi de lucru în cadrul firmei care asigură servicii de salubrizare în oraşul Beclean, Marius a găsit o sacoşă în care se aflau mai multe documente personale, carduri bancare şi suma de 3.000 de lei.

I-a dus de îndată la sediul Poliţiei, pentru a fi returnaţi păgubitului, după care şi-a văzut, responsabil, de treabă. Pentru bunăvoinţa, spiritul civic şi modestia de care a dat dovadă, îi mulţumim şi-l dăm astăzi exemplu de ‘AŞA DA!‘”, se arată în mesajul de pe Facebook al celor de la IPJ Bistriţa-Năsăud.

Alte articole:   Brașovul, unul dintre orașele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultima săptămână

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate