blog-logo

Judecătoarea care primea mită de la interlopi, eliberată – faptele s-au prescris. Banii, livrați de o vrăjitoare

Judecătoarea care primea mită de la interlopi, eliberată – faptele s-au prescris. Banii, livrați de o vrăjitoare

O judecătoare condamnată la închisoare pentru că lua mită de la interlopi a fost eliberată de magistrați după prescrierea faptelor. Intermediarul ilegalităților dintre cele două părți era o vrăjitoare, apropiată a judecătoarei Elena Burlan. În plus, după eliberare, inculpata va primi salariile restante, dar și o pensie specială. 

Magistrații au decis încetarea procesului penal împotriva judecătoarel Elena Burlan , pentru că faptele s-au prescris. Inițial primise o condamnare de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru fapte de corupție. Potrivit procurorilor DNA, judecătoarea ar fi luat mită în valoare de 63.000 de euro de la membri a două clanuri interlope.

Judecătoarea a fost suspendată din funcție în 2018

Însă, acum, după ce faptele s-au prescris, va primi toate salariile restante, dar și pensie specială.

Alte articole:   Festivalul Greciei la AFI Brașov, în weekend. Programul complet

În anul 2009, Elena Burlan-Puşcaş a fost trimisă în judecată de DNA. Atunci când membri ai clanului Vică din Chitila erau acuzaţi de săvârşirea unor infracţiuni cu violenţă.

Judecatoarea Elena Burlan puscas ar fi acceptat sa primeasca suma de nu mai putin de 10.000 de euro. Pentru a inlocui masura arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu. În acelasi timp, ar mai fi primit si suma de 30.000 de euro pentru a pronunta o masura mai blanda. Adica o condamnare cu suspendare pentru cei 9 inculpati din dosar.

Totodată, în vara anului 2010, inculpata ar fi avut pe rol un alt dosar în care ar fi luat mită de 23.000 de euro de la interlopi acuzați de omor calificat. Mai mult, pentru unul dintre inculpați, judecătoarea ar fi pronunțat o pedeapsă cu executare. Deoarece tatăl minorului nu ar fi plătit suma cerută de magistrată. 

Alte articole:   Valabilitatea contractului-cadru dintre CNAS şi furnizorii de servicii medicale se prelungeşte până la 30 iunie 2023

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!
  1. Felicitări. Țara pulii

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.