blog-logo

HOCHEI: Brașovul ratează calificarea în finala Erste Liga, după un eșec suferit în prelungiri!

HOCHEI: Brașovul ratează calificarea în finala Erste Liga, după un eșec suferit în prelungiri!

În această seară, la Gheorgheni, a avut loc meciul 7, decisiv, din semifinala de Erste Liga la hochei pe gheață. Echipa locală ACSH a întâlnit pe Corona Brașov.

Scorul la general era 3-3. Iar în urmă cu puțin timp, harghitenii au câștigat ultimul meci, scor 2-1, după Over Time. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 1-1. ACSH Gheorgheni a deschis scorul în minutul 15, prin Orban. Brașovenii au ratat mult, ocazii clare și au avut inclusiv o bară, prin Koger. Egalarea a venit de la același Koger, în repriza a treia. S-a mers în prelungiri, acolo unde după o greșeală a oaspeților, gazdele au profitat și au marcat, în minutul 14, prin Sylvestre, golul care a decis semifinala. În cealaltă semifinală, Budapest Akademia și Ferencvaros sunt la egalitate, scor 3-3, iar meciul decisiv are loc la această oră.

Alte articole:   Doi fotbaliști crescuți de CS Colțea 1920 Brașov, titulari la România U19, în Turul de Elită, ultima etapă a calificărilor înaintea Campionatului European de fotbal

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate