blog-logo

VIDEO Ce povestesc studentele din Iași, care au fost la un pas de moarte din cauza proprietarilor care le-au închiriat un apartament în Brașov

VIDEO Ce povestesc studentele din Iași, care au fost la un pas de moarte din cauza proprietarilor care le-au închiriat un apartament în Brașov

O banală vacanță la munte s-ar fi putut sfârși tragic pentru patru studente la medicină din Craiova și București. Fetele au fost la un pas de moarte după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în apartamentul pe care l-au închiriat în Brașov. Și mai halucinant este faptul că proprietarii locației știau de problemele existente și n-au făcut nimic. Acum o anchetă penală va elucida cazul. 

Cele 4 fete au ajuns la spital și au fost la un pas de moarte după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în camera închiriată pentru vacanța din Brașov. Încă din prima zi tinerele au început să se simtă rău, au avut amețeli, greață și simțeau că se sufocă, însă au crezut că sunt răcite.

„Am observat că cineva era acolo să facă curățenie un domn și toate geamurile și ușile erau deschise era foarte frig acolo și ni s-a părut ciudat că stă în atât de mult frig dar am zis că aerisește”, povestește una dintre victime.

A două noapte a fost critică pentru ele. Fetele au adormit cu greu, iar monoxidul de carbon inhalat le-a dus în stare de inconștientă. Doar un miracol a făcut că una dintre tinere să se trezească și să ceară ajutor.

Acum, atât tinerele, cât și părinții acestora, sunt încă în stare de șoc și au depus plângere penală împotriva proprietarilor. 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.