blog-logo

Eveniment sportiv de amploare în Brașov. Gala de kickboxing Colosseum ajunge sub Tâmpa

Eveniment sportiv de amploare în Brașov. Gala de kickboxing Colosseum ajunge sub Tâmpa

Cea mai importantă promoție de kickboxing din România, Colosseum Tournament, revine în orașul de la poalele Tâmpei cu o gală internațională inedită.

Gala “Colosseum Tournament 38” se va desfășura pe data de 5 mai 2023 la Sala de Sport „Dumitru Popescu Colibași”, acolo unde toți iubitorii de sport și adrenalină sunt invitați pentru a-și susține luptătorii preferați.

Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească, live, trei meciuri de Centură Mondială și alte 8 meciuri internaționale cu sportivi de top veniți din Europa, Asia și Africa.

De asemenea, sportivi din Brașov se vor lupta chiar la ei acasă, acolo unde speră să fie susținuți de toți cei apropiați, și nu numai.

Evenimentul va debuta în data de 4 mai cu cântarul oficial și cu o conferință de presă și va continua pe data de 5 mai, începând cu ora 19:00, unde se vor disputa zece meciuri de kickboxing.

Gala “Colosseum Tournament” este transmisă live la nivel național pe cea mai cunoscută televizune de sport din România, Digi Sport și la nivel international, în peste 80 de țări, pe 4 continente, pe televiziunea americană FightBox HD.

În toată perioada de provomare dinaintea galei, actori costumați în gladiatori și soldați romani vor colinda orașul Brașov pentru a promova evenimentul.

Deschide ochii, nu trăi o iluzie

În parteneriat cu Centrul Antidrog Brașov, “Colosseum Tournament” dorește să transmită un mesaj ferm tuturor oamenilor, dar în special tinerilor predispuși la anturaje nefavorabile: “Deschide ochii, nu trăi o iluzie”.

Mă bucur să revenim cu promoția “Colosseum Tournament” într-un oraș așa de frumos precum Brașovul. La ediția anterioară am avut ocazia să cunosc oameni deosebiți, dornici de evenimente sportive de amploare, să cunosc antrenori dedicați dar și sportivi foarte muncitori. Îmi doresc ca aici, la Brașov, să descoperim următoarea mare vedetă de kickbox a României. Avem sportivi importanți care au luptat în promoția noastră, precum: Daniel Ghiță, Alexandru Lungu, Ionuț Atodiresei, Sorin Căliniuc. Colaborarea cu cei de la Antidrog vine în completarea mesajului pe care noi îl transmitem tinerilor: “Sportul, o alternativă sănătoasă la consumul de droguri”. Vă așteptăm în data de 5 mai 2023 să fiți alături de noi la o gală ce vă asigur că va fi incendiară”.

GABRIEL GEORGESCU, promotorul galei “Colosseum Tournament”

Despre Colosseum Tournament

Colosseum Tournament a luat naștere în toamna anului 2016, în luna octombrie, atunci când am organizat prima gală de kickbox, la Sala Polivalentă din Ploiești, transmisă în direct pe PRO TV România, sub denumirea de „Gladiatorii Ringului”. În cadrul acestui eveniment am organizat prima campanie umanitară desfașurată de “Colosseum Tournament” în parteneriat cu Agentia Națională Antidrog, sub sloganul „LUPTA SPORTIVĂ, SINGURA DEPENDENȚĂ”.

Încă de la început, “Colosseum Tournament” a apărut ca o platformă reală pentru sportivii de performantă din România, care mai târziu au reprezentat cu mândrie țara în evenimente de gen de peste hotare. Astăzi, “Colosseum Tournament” este gala cu cele mai multe evenimente realizate, cu un palmares de peste 600 de luptători români și nu numai, și cu un parteneriat în exclusivitate cu Digi Sport România și FightBox International, lideri în domeniul televiziunilor de specialitate, care transmit fiecare eveniment în parte în direct și în reluare, în peste 80 de tări, pe 4 continente.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.